top of page

Bericht wedstrijdleiding Bridgekring 1935

                                                     7 oktober 2021

 

Succes voor Bridgekring bij de strijd om de Deltabokalen

Wanneer je twee teams weet af te vaardigen naar de belangrijkste districtswedstrijd van het jaar, dan betekent dat een significant deel van de actieve bridgekringgemeenschap acte de presence geeft. Des te fraaier is het dan dat het A-team in een sterk veld zich halverwege wist te handhaven en dat het B-team maar op het nippertje de einoverwinning miste. Chapeau.

Vervolg - Seizoen gestart, hoe verder in de zaal

Het aan corona gerelateerde stuk van vorige week eindigde met:

“Om eventuele problemen voor te zijn is het volgende met koster Peter afgesproken: Vanaf 19.15 uur morgenavond meldt u zich in de hal bij de koster. Hij heeft een ledenlijst en streept u daarop af nadat hij uw code heeft gescand of uw vaccinatie-bewijs heeft gezien. Dit is overigens eenmalig, dus alleen de eerste keer dat u naar de Goede-Herderkerk komt, meldt u zich bij hem. Daarna meldt u zich bij de wedstrijdleiding voor de indeling van de avond.”

Het is fijn om te kunnen melden dat dit vorige week probleemloos is verlopen. De gehalveerde dubbele tafels maakten het spel ook weer iets intiemer, hetgeen de gezelligheid alleen maar ten goede kwam; en gezellig was het zeker.

 

Hieronder vind je de uitslag van vorige week; wanneer je daarop voorkomt hoef je deze week dus niet naar de koster, en ook alle volgende weken niet. Kom je niet voor in de uitslag, dan is een eerste gang naar de sacristie wel noodzakelijk.

 

Voor iedereen blijft het wekelijks noodzakelijk even contact te hebben met de wedstrijdleiding, die zich dan meestal op het toneel zal bevinden. Niet de handigste plek, maar het alternatief is met de luidruchtige sorteermachine in het halletje gaan zitten en daar vrijwel alle conversatie onmogelijk maken. Het omzetten van thuiswerk naar kerkwerk is natuurlijk voor de WL een voordeel, maar hep hier dus een nadeel. Hoewel, even vanuit de verte wuiven is vaak al voldoende, alleen in een veranderde of nieuwe combinatie moet je je daadwerkelijk even op appèl.

 

We wachten af hoe het morgen gaat verlopen.

 

 

Uitslagen en spelverdelingen

We hebben ontdekt waar de oorzaak lag van de onzichtbare spelverdelingen. Vanaf nu vind je deze op de site bij de uitslag en de frequentiestaten. De spelverdeling van 16 september is ook teruggevonden.

 

Repeated for convenience:

 

Alle berichten aan bestuur of WL kunnen naar bridgekring1935@gmail.com. Gebruik voor last minute contact - op de speelavond zelf - bij voorkeur een 06 nummer van de WL:

06-53933212 (Jan) of 

06-22248868 (Tijn)

Veel bridgeplezier donderdag

bottom of page