top of page

Bericht wedstrijdleiding Bridgekring 1935 no 2 10 september 2020

 

Er is een aardig aantal reacties binnengekomen op de ledenraadpleging, maar er ontbreken er toch nog een paar. We verlengen de inzendtermijn iets, tot zaterdag 12 september, zodat we zondag de verwerking van de antwoorden in een spreadsheet kunnen voltooien. Een kopie van deze spreadsheet zenden we – geanonimiseerd – volgende week met bericht no 3 mee, zodat iedereen zich een oordeel kan aanmeten over de conclusies die de wedstrijdleiding gaat trekken. Iedere inzender krijgt in de spreadsheet één regel; op verzoek verklappen we welke regel bij jou hoort.

 

We hadden een mooie seizoensopening afgelopen donderdag met veel deelnemers; een oneven aantal paren helaas, maar het lukte net niet dat plooitje glad te strijken. Voor een aantal was de stilzit toch een verrassing; een paar keer kwam de vraag door: “WL, we krijgen geen kaarten”, juist en dat is wat je op een stilzit overkomt. Maar er is een troost: je mag in die ronde vrijelijk bij de andere tafels buurten, en gruwelen of genieten van de bridgevondsten die zich daar openbaren.

 

Vergeleken met de zomerdrives en de clubwedstrijden op Step voor die tijd, is onveranderd dat je je iedere week moet blijven inschrijven. Graag een beetje op tijd, en graag met een partner die er ook op rekent met jou de avond door te brengen. Nogmaals beide leden van het partnership moeten zich inschrijven.

 

Eén partnership moet echt vermeld worden: derde worden op de eerste avond van je lidmaatschap van 's-lands vrijwel meest gerenommeerde bridgeclub mag niet zomaar in de vegetelheid verdwijnen. Chapeau Els en Jan, prima gedaan.

 

En.. mocht je er nog niet aan toe gekomen zijn, vul de ledenraadpleging in, het kost je echt maar een minuut of twee. Bol.com en consorten vragen doorgaans meer energie. Jan is donderdag uw WL.

 

Repeated for convenience:

Alle berichten aan bestuur of WL kunnen naar bridgekring1935@gmail.com. Gebruik voor last minute contact - op de speelavond zelf - bij voorkeur een 06 nummer van de WL: 06-53933212 (Jan) 06-12697179 (Joop) of 06-22248868 (Tijn)

 

Veel bridgeplezier donderdag 

Jan, Joop, Tijn

bottom of page