top of page

Bericht wedstrijdleiding Bridgekring 1935 no 4 1 oktober 2020

 

Een kort bericht deze week. Maar hoe kort ook, we hadden afgesproken met onze kersverse voorzitter, dat er iedere week een berichtje komt. Zul je net zien: hij is amper verfrist terug van een paar weekjes vakantie, waarmee hij zijn veelbelovende termijn meende te moeten beginnen, of de thuisblijvers hebben er een zootje van gemaakt en verscheen vorige week geen bericht. We beloven beterschap, want het is best belangrijk., We merken het ook bij collega-clubs: het werkt en het wordt op prijs gesteld. Het herinnert je eraan op tijd in te schrijven, een partner te regelen of de wedstrijdleiding in te seinen dat je voor een passend en loslopend individu beschikbaar bent.

 

Zoals beloofd voegen we – ook een week later dan afgesproken - een poging tot ranking toe. Jan heeft de resultaten van de afgelopen weken verzameld en netjes gerangschikt.

 

We wachten even af tot op Stepbridge enige vorm van lijnen beschikbaar komt; tot op dat moment hebben we weinig andere keus dan voort te gaan op de weg die we in september zijn ingeslagen: donderdag dus weer een parenwedstrijd op z’n Zwitsers.

 

Repeated for convenience:

Alle berichten aan bestuur of WL kunnen naar bridgekring1935@gmail.com.

 

Gebruik voor last minute contact - op de speelavond zelf - bij voorkeur een 06 nummer van de WL: 06-53933212 (Jan) of 06-22248868 (Tijn)

 

Veel bridgeplezier donderdag

 

Jan en Tijn

bottom of page