top of page

Zomerbericht nr. 1                 9 juni 
 
Met 32 paren was onze eerste zomerbridge avond de best bezochte drive van ons clubbestaan op Stepbridge. Hans en Theo toonden wederom hun blakende vorm door met afstand de eerste plaats op te eisen. De wedstrijd verliep vrijwel vlekkeloos – natuurlijk was het Venetiaans carnaval van de wedstrijdleiding daar niet geheel onkundig aan. De acht ronden van 3 spellen hebben niet geleid tot meer onvoltooide spellen: slechts 4 van de 384 gespeelde spellen werden niet op tijd beëindigd, minder dan voorgaande avonden. Het meest populaire slembod was en bleef 7 Ruiten; het moest in alle gevallen ongedaan worden gemaakt. 
Aanstaande donderdag zal nog een aantal zomergasten instromen onder wie onze goede vriend en zomerpromotor Jan Roovers. Hopelijk gaat met hen het inschrijven net zo soepeltjes als het afgelopen donderdag de nieuwkomers verging. U weet het inmiddels: voor iedere drive schrijf je je opnieuw in op Step samen met je partner; ben je partnerloos dan meld je je tijdig bij de WL. 
 
Repeated for convenience: 
Alle berichten aan bestuur of WL kunnen naar bridgekring1935@gmail.com. Gebruik voor last minute contact - op de speelavond zelf - bij voorkeur een 06 nummer van de WL: 
 06-53933212 (Jan)   
06-12697179 (Joop) of  
06-22248868 (Tijn) 
 
Veel bridgeplezier a.s. donderdag 
 
Jan, Joop, Tijn

bottom of page